top of page
Image by Henk Mul

Ons kantoor

Bootsma Lamme Advocaten

Wagenweg 66

2012 NG Haarlem

Bootsma Lamme Advocaten: Ervaren en oplossingsgericht

Na lang te hebben gewerkt bij grote advocatenkantoren, besloten we om op kleinere schaal verder te gaan om meer tijd te kunnen besteden aan cliënten en minder aan organisatorische taken. Daarom zijn we ook selectief in het aannemen van nieuwe cliënten. 

 

Samen met jou zoeken wij naar de beste aanpak. Tijdens de intake nemen wij de tijd om jouw situatie goed door te nemen. Snel, praktisch overleg en direct contact is voor ons vanzelfsprekend. Dat vinden wij belangrijk, helemaal als er kinderen bij betrokken zijn. Voor ondernemers die gaan scheiden betekent dit dat wij niet alleen jouw privé situatie maar ook jouw onderneming en de financiële cijfers goed willen leren kennen. Wij signaleren de fiscale gevolgen van de te maken afspraken.

 

Je kunt ons vinden aan de Wagenweg 66 op de tweede verdieping recht tegenover het Florapark. Er is helaas geen lift aanwezig. Gedurende onze afspraak kan je kosteloos parkeren op een van onze parkeerplaatsen (bij aanduiding BL Advocaten). 

 

Bootsma Lamme Advocaten beschikt over professionele waarneming bij langdurige ziekte of langdurige afwezigheid. Bij algehele verhindering van mr. M. Bootsma kun je contact opnemen met mr. A.B. Lamme en bij algehele verhindering van mr. A.B. Lamme kun je contact opnemen met mr. M. Bootsma.

 

Bootsma Lamme Advocaten is ingeschreven als maatschap bij de Nederlandse Orde van Advocaten Noord Holland: https://www.advocatenorde-noordholland.nl

Amy en Mathilde zijn lid van de vFAS, de door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging op het gebied van personen-familie en erfrecht.

Kantoor.jpg
764A0988_edited.jpg
bottom of page