top of page

Over Amy

  • LinkedIn
764A0720_edited.jpg

Advocaat &  mediator in familierecht

Sinds 2008 ben ik advocaat scheiding- en familierecht en inmiddels ook alweer geruime tijd scheidingsmediator. Als kind van gescheiden ouders weet ik hoe belangrijk het is dat bij een scheiding duidelijke afspraken worden gemaakt. Mede dankzij deze ervaring heb ik een goed inlevingsgevoel en begrijp ik ieders belang. Mijn goede balans tussen gevoel en ratio maakt dat ik alle facetten van een scheiding door en door begrijp. Ik ben vrij direct en heb daarbij zeker oog voor de emoties en onzekerheden van de ander. Met creatieve ideeën kom ik graag tot een oplossing. 

 

Aan het begin van de scheiding bespreek ik met jou de wensen, de mogelijkheden en de duur van het traject. Verder begeleid ik jou door de fases van het scheidingsproces, waarbij ik altijd het einddoel centraal stel. Bij een scheiding komen veel emoties kijken en ik vind het mijn taak om deze te sturen en inzichtelijk te maken omdat deze het proces beïnvloeden. 

 

Ik woon met mijn gezin in Haarlem. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met de hond en ik houd van hardlopen.
 
Neem gerust contact met mij op om verder kennis te maken.

rechtsgebieden
mr. A.B. Lamme heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht: (echt)scheiding, alimentatie, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning.

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

bottom of page