Over Amy

advocaat &  mediator in familierecht

Achtergrond

Sinds 2008 ben ik advocaat scheiding- en familierecht en al enige tijd mediator. De combinatie van advocaat en mediator maakt dat ik alle facetten van een scheiding door en door begrijp.


Na mijn studie aan de VU Amsterdam ben ik meteen als advocaat gaan werken. Vanaf het begin heb ik mij op het familierecht gericht en tijdens mijn werk heb ik de specialisatieopleiding familierecht afgerond bij onze vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.
 
Werkwijze

Ik ben oplossingsgericht en houd alle juridische mogelijkheden altijd in mijn achterhoofd. Ik ben van een praktische aanpak en kan juridische processen in begrijpelijke taal uitleggen. Aan het begin van de scheiding bespreek ik met jou de wensen, de mogelijkheden en de duur van het traject. Verder begeleid ik jou door de fases van het scheidingsproces, waarbij ik altijd het einddoel centraal stel. Bij een scheiding komen veel emoties kijken en ik vind het mijn taak om deze te kanaliseren en inzichtelijk te maken omdat deze het proces beïnvloeden.

Privé 

Als kind van gescheiden ouders weet ik hoe belangrijk het is dat bij een scheiding duidelijke afspraken worden gemaakt. Mede dankzij deze ervaring heb ik een goed inlevingsgevoel en begrijp ik ieders belang. Ik woon met mijn gezin in Haarlem en in mijn vrije tijd ben ik graag buiten.

Neem gerust contact met mij op om kennis te maken.


Rechtsgebieden

mr. A.B. Lamme heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht: (echt)scheiding, alimentatie, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning.

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.